Sfeervol Kerstconcert in Rheden

RHEDEN – Het Rhedens Fanfare Corps, in samenwerking met Partycentrum Ons Huis, heeft in een gezellige sfeer een kerstconcert met een kleine kerstmarkt gehouden op het plein achter Ons Huis. Het zag er erg gezellig uit, een mooie kerstboom en leuke kerstkraampjes, allemaal leuk aangekleed en voorzien van sfeervolle verlichting. Verder was er gratis glühwein, warme chocolademelk en kerstbrood, gesponsord door een aantal Rhedense ondernemers. Medewerking werd verleend door Big Band Free Time Music en zangeres Dagmar, en zo was er een gevarieerd aanbod aan muziek te beluisteren. Dagmar bracht in een gezellige sfeer een aantal nummers samen met het fanfareorkest ten gehore.
Jammer was dat door de beginnende lichte regen de bigband vanwege hun geluidsapparatuur naar binnen moest verkassen en hierdoor het publiek werd verspreid.
Gezien de korte tijd van voorbereiding kan de organisatie toch terug kijken op een geslaagd evenement, wat zeker de potentie heeft om uit te groeien tot een jaarlijkse traditie op de laatste maandagavond voor de kerst. Een aantal ondernemers heeft al aangegeven het evenement volgend jaar wederom te willen ondersteunen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.