Home / Bronkhorst / Jeroen van der Tol nieuwe hoofdtrainer Sportclub Brummen

Jeroen van der Tol nieuwe hoofdtrainer Sportclub Brummen

BRUMMEN – Jeroen van der Tol uit Eefde is met ingang van het voetbalseizoen 2013-2014 de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Brummen. Hij volgt daarmee de huidige coach Ronald Dekker op als oefenmeester van de blauw-gelen.

De 36-jarige oefenmeester is momenteel bezig met zijn derde seizoen als assistent-trainer van het eerste zaterdagelftal van FC Zutphen. Van der Tol, die toe was aan een nieuwe stap in zijn sportcarrière, heeft eerder gevoetbald en getraind bij Sportclub Eefde. De leiding van Sportclub Brummen is met de nieuwe trainer een contract voor het seizoen 2014-2015 overeengekomen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.