Klarenbeekse jeugd leert rappen van professional

KLARENBEEK – Op vrijdag 3 januari kunnen kinderen uit Klarenbeek en omgeving weer meedoen aan een vakantieworkshop. Dit keer staat rappen op het programma. In een ruim een uur durende workshop die wordt verzorgd door de bekende Apeldoornse rapper Dani, vertelt hij de jeugd alles over de achtergronden van deze muziekstijl. Hij neemt de deelnemers mee in alle ins and outs van deze muziek en gaat actief met ze aan de slag.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. De kosten bedragen € 3,50 per persoon. De workshop vindt plaats bij de locatie van Kinderopvang Klarenbeek aan de Klarenbeekseweg 129 in Klarenbeek.
Op de facebookpagina Dorpscontactpersoon Klarenbeek zijn een clip en het nieuwste nummer van Dani te zien. Aanmelden voor deze workshop kan tot 30 december via info@kinderopvangklarenbeek.nl, vermeld daarbij de naam en leeftijd van de deelnemer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.