Home / Eerbeek / Spiker meisjes C1 kampioen

Spiker meisjes C1 kampioen

EERBEEK – Het team meisjes C1 van volleybalvereniging Spiker is kampioen in de 1e klasse geworden. Om het kampioenschap zeker te stellen, moest Spiker de laatste wedstrijd met 4-0 winnen van NVC uit Nijkerk. De Eerbeekse meisjes waren goed aan het volleyballen en wonnen deze wedstrijd met volle overtuiging. Aan het eind van de middag werden wij gehuldigd door voorzitter Bas Schotpoort. Na het nuttigen van een heerlijke taart en een glaasje fris gingen we met een goed gevoel en een Spikerroos naar huis.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.