Huldigingen brandweer Doesburg

DOESBURG – Bij de brandweer Doesburg werd aan het einde van het jaar traditiegetrouw een feestelijke avond gevierd. Er werden een aantal brandweermensen in het zonnetje gezet. Jeroen Hagelen is op latere leeftijd bij de brandweer gekomen. Maar is nu toch alweer 15 jaar lid van brandweer Doesburg. Hij is naast hoofdbrandwacht ook betrokken bij de oefencommissie en natuurbrandcommissie. Daarnaast is hij sinds een aantal jaren overdag inzetbaar voor de post Dieren, omdat hij overdag werkt in Dieren. Evert-Jan Hendriksen is al 20 jaar bij brandweer Doesburg in de rang van brandmeester. Hendriksen is naast een zeer actieve brandweerman ook een fantastisch organisator van bijzondere festiviteiten van de brandweer. Rudy Beckmans is 12,5 jaar in dienst en werd dan ook gehuldigd, ook nam hij afscheid van het brandweercorps. Met zijn elektrotechnische achtergrond zullen ze hem zeer gaan missen. Ook had hij als neventaak schipper van de brandweerboot en hij had de speciale HV + (hulpverlening plus) opleiding gevolgd – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.