Home / Rheden / Oliebollenactie March & Showband

Oliebollenactie March & Showband

RHEDEN – Ook dit jaar gaat de March & Showband Rheden weer heerlijke oliebollen en appelbeignets bakken. Het clubgebouw de Muziekhal wordt omgetoverd tot bakkerij waarin de productie van de oliebollen geheel in eigen hand ligt. Zondag 29 december wordt er gestart met het bakproces. De leden gaan op 30 december vanaf 10.00 uur langs de deuren om de oliebollen te verkopen. Ook staan de kramen tegenover de Dekamarkt in Rheden en het Amaliaplein in De Steeg er weer. Op dinsdag 31 december worden in deze kramen oliebollen verkocht. Bestellen kan ook via tel. 026 – 4953659. Dan worden de oliebollen op 30 december bezorgd. Oliebollen kosten 2,50 euro per vijf stuks, appelbeignets kosten 1 euro per stuk.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.