VSM-GlühweinExpress

REGIO – Op 26, 27 en 28 december stoomt de VSM-Glühweinexpress van Apeldoorn naar Eerbeek en weer terug. Een grote stoomlocomotief zorgt voor de stoomverwarming en trekt de rijtuigen door het Veluws landschap. Het koude weer laat de stoom uit de schoorsteen verdampen tot grote snelle wolken. Het zorgt voor een hemels beeld vanaf de open balkonnetjes. Want gek genoeg, ook als is het koud, de reiziger wilt toch altijd graag even buiten staan om stoomsfeer te proeven. En dan weer naar binnen, in een stoomverwarmd rijtuig.

De Glühweinexpress vertrekt vanaf station Beekbergen om 11.05 uur naar Apeldoorn. Vanaf station Apeldoorn is het vertrek om 10.45 uur.

www.stoomtrein.org.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.