Home / Regio / Kerststorm houdt huis

Kerststorm houdt huis

REGIO – De storm die momenteel woedt, heeft vooral in Velp al voor de nodige overlast gezorgd. Op de Arnhemsestraatweg dreigde een boom op een trolleyleiding te vallen. De spanning werd van de draden gehaald en de brandweer heeft de boom verwijderd. In verschillende andere straten waaiden takken af en bomen om, zoals op de Zaalboslaan in Velp. Ook los meubilair was een prooi voor de wind, die met flinke windstoten over de de regio trok. Bij een café in Velp ging de wind een gedeelte van het terras aan de haal. De schade bleef beperkt, persoonlijke ongelukken deden zich niet voor – foto’s: Martin de Jongh
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.