Hoge klantwaardering voor Assink Era Makelaars

VELP – “Wij zijn heel erg trots dat onze inzet gewaardeerd wordt”, zegt Dick Wunderink. “Voor het derde jaar zijn wij genomineerd in de categorie ‘Klantwaardering’ door onze landelijke organisatie ERA. Na twee jaar een gedeelde tweede/derde plaats in te nemen, zijn wij in 2013 tweede van Nederland geworden. Hierbij was extra leuk dat wij onder de genomineerden de meeste klantwaarderingen ontvangen hadden. Onze klanten hebben dus echt de moeite willen nemen ons hun mening te laten weten. Dit waarderen wij zeer en het helpt ons om de werkwijze en resultaten steeds weer op een hoger niveau te brengen.”

“We blijven daarbij steeds werken aan verbetering”, aldus Wunderink. Want hoewel Assink ERA makelaars al sinds 1964 in Velp werkzaam is, is er nooit sprake van stilstand bij dit ERA kantoor. “Zeker in een wat lastigere markt is innovatie en extra inzet nodig”, menen eigenaren Dick en José Wunderink. “ERA biedt ons de mogelijkheid om die marketing tools in te zetten die de verkoopresultaten bevorderen. Zo organiseren wij extra open dagen, bieden wij de kopergarantie aan en kunnen wij ons landelijk profileren met ons aanbod via de extra ERA site en ons ERA netwerk. Maar daarnaast blijft het “ouderwetse” mensenwerk uiteraard het meest belangrijke middel om de woning verkocht te krijgen. Dit vergt aandacht, creativiteit en flexibiliteit. Met kopers en verkopers moeten alle mogelijkheden overwogen worden om de aan, – of verkoop mogelijk te maken, vooral die waar klanten in eerste instantie niet zelf aan gedacht hebben. Meer dan ooit is het makelen maatwerk. Met constructies die per verkoop verschillen, zoals proef-wonen, kopen onder voorbehoud van verkoop van de eigen woning, ruil, het vormen van treintjes e.d. Dit maakt iedere verkoop een uitdaging die wij graag aangaan”. Deze constructies hebben in 2013 tot extra verkopen geleid.

“Niet alleen onze werkwijze en de mogelijkheden in de markt, maar ook de presentatie van de woningen van onze klanten en ons kantoor gaan regelmatig onder de loep” vertelt José Wunderink. “Vorige week werd onze nieuwe etalage geïnstalleerd. Hierin kunnen we de woningen prominenter en opvallender presenteren. Onze winkel heeft nog steeds een grote functie: als ontmoetingsplek voor kopers en verkopers, maar ook als presentatie plaats voor ons aanbod. Dagelijks staan er de nodige mensen voor onze etalage het nieuwe aanbod te bekijken en komen binnen met een vraag of reactie. De etalage blijft dus belangrijk voor de verkoop, naast alle andere media, die uiteraard ook volop ingezet worden. Wij evalueren regelmatig de zinnigheid en het effect van de middelen die wij inzetten, je bent eigenlijk nooit klaar en het kan altijd beter! Onze klanten zijn hierin onze graadmeter en onze beste adviseurs”.

Assink Era Makelaars, Hoofdstraat 104, Velp, tel (026) 361 70 23. E-mail: assink@era.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.