Concert leerlingen Faya Farrakhova

LAAG-SOEREN / HUMMELO – Afgelopen week vond in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren het Kerstconcert plaats dat jaarlijks wordt georganiseerd door pianolerares Faya Farrakhova uit Hummelo.
Voor een enthousiast publiek, bestaande uit vaders, moeders, opa’s, oma’s en overige familie, vrienden en belangstellenden gaven de leerlingen, in de feestelijk versierde zaal, acte de présence. Voor sommige van hen was het hun eerste optreden voor publiek, anderen hadden dit al eerder gedaan. Voor elke leerling is het altijd weer spannend om op te treden, vooral als je weet dat iedereen toehoort en toekijkt. De leerlingen speelden op een prachtige vleugel, wat altijd een bijzondere ervaring is. Vanzelfsprekend behoorden bekende kerstliederen tot de uitgevoerde nummers, maar het publiek kon ook genieten van andere mooie melodieën die pasten bij de tijd van het jaar. Niet alleen de toehoorders genoten, ook de leerlingen zelf beleefden veel plezier aan hun optreden, wat telkens werd beloond met een groot en welverdiend applaus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.