Home / Doesburg / Huldiging duiven-kampioenen

Huldiging duiven-kampioenen

DOESBURG – Het was gezellig druk bij postduivenvereniging de Luchtbode in Doesburg. Tijdens de jaarlijkse feestavond voor de leden werden de kampioenen gehuldigd. Marinus ten Dolle werd eerste generaal snelheid en Jan van Zadelhoof werd tweede. Op de Dagfond was het combinatie War-Besselink die eerste werd. Op de Overnachtfond bleek Ab Schuijling niet te kloppen en werd overtuigend eerste. Voor Ab Schuijling werd dit weekend nog beter, want op de tentoonstelling die ook werd gehouden, had hij ook nog het mooiste zestal – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.