Home / Rheden / Afsluiting jubileumjaar met boek 100 jaar Heiderust Rheden

Afsluiting jubileumjaar met boek 100 jaar Heiderust Rheden

RHEDEN – Begraafplaats en Gedenkpark Heiderust heeft het jubileumjaar afgesloten met de presentatie van het boek 100 jaar Heiderust Rheden 1913 – 2013. Op 18 december namen wethouder Harriët Tiemens, mevrouw Adriane Colenbrander en Jan Jansen de eerste exemplaren van het boek in ontvangst van Cees van der Zwaard, beheerder van Heiderust.

Het boek, van de hand van mevrouw Adriane Colenbrander, gaat over het ontstaan en de geschiedenis van begraafplaats en gedenkpark Heiderust en bevat onder andere de artikelen die in het blad Ambt&Heerlijkheid van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal zijn verschenen. Het boek telt zestig pagina’s met onder andere oude én nieuwe foto’s van Heiderust. Het boek, uitgegeven in opdracht van de gemeente Rheden, heeft een oplage van 500 stuks en is te koop bij de plaatselijke boekhandels in Dieren, Velp en Rheden voor 12,50 euro.

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.