Bijna dertig nieuw opgeleide (pupillen) scheidsrechters bij vv Dieren

DIEREN – Voetbalvereniging Dieren is bijna dertig, door de KNVB opgeleide, scheidsrechters rijker. Daaronder zijn dertien pupillenscheidsrechters. Vv Dieren heeft als beleid om de C-spelers ( dertien- en veertien jarigen) een scheidsrechtersopleiding te bieden en daarvan is weer grif gebruik gemaakt. Met als resultaat dertien gediplomeerde pupillenscheidsrechters die vanaf nu de E- en F-jeugd mogen gaan fluiten. Op 16 december ontvingen ze hun diploma en een officieel scheidsrechtershirts. Verder hebben liefst vijftien leden van vv Dieren de Basis Opleiding Scheidsrechter (BOS) gevolgd. Na een cursus van twee maanden slaagden ze woensdag 18 december allen met glans en kregen ze van KNVB-cursusleider Rutger Bekebrede het diploma uitgereikt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.