Home / Dieren / Bijna dertig nieuw opgeleide (pupillen) scheidsrechters bij vv Dieren

Bijna dertig nieuw opgeleide (pupillen) scheidsrechters bij vv Dieren

DIEREN – Voetbalvereniging Dieren is bijna dertig, door de KNVB opgeleide, scheidsrechters rijker. Daaronder zijn dertien pupillenscheidsrechters. Vv Dieren heeft als beleid om de C-spelers ( dertien- en veertien jarigen) een scheidsrechtersopleiding te bieden en daarvan is weer grif gebruik gemaakt. Met als resultaat dertien gediplomeerde pupillenscheidsrechters die vanaf nu de E- en F-jeugd mogen gaan fluiten. Op 16 december ontvingen ze hun diploma en een officieel scheidsrechtershirts. Verder hebben liefst vijftien leden van vv Dieren de Basis Opleiding Scheidsrechter (BOS) gevolgd. Na een cursus van twee maanden slaagden ze woensdag 18 december allen met glans en kregen ze van KNVB-cursusleider Rutger Bekebrede het diploma uitgereikt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.