Home / Bronkhorst / Jeugd Brummen verkoopt oliebollen

Jeugd Brummen verkoopt oliebollen

BRUMMEN – Ook ditmaal is door de jeugdafdeling van Sportclub Brummen de jaarlijkse oliebollenverkoopactie gehouden. Op zaterdag 21 december gingen liefst 175 jeugdleden (vanaf de A-jeugd tot en met E-pupillen) van de voetbalclub op pad om de lekkernij in Brummen, Leuvenheim en Oeken aan de man/vrouw te brengen. Het grote verkoopteam werd ondersteund door maar liefst 53 auto’s met chauffeur. Er waren door bakkerij Teeselink 9000 oliebollen gebakken van prima kwaliteit. Om 10.30 uur werd begonnen en rond 12.30 uur kon het kaartje ‘uitverkocht’ worden opgehangen. Met de opbrengst worden jeugdactiviteiten zoals zwemmen, Sinterklaasfeest, zomerkamp e.d. bekostigd. De jeugdafdeling van Sportclub Brummen is allen die zich hebben ingezet om deze actie te laten slagen zeer erkentelijk – foto: Luuk te Kampe

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.