Kerstmannetjes zwempret

BRUMMEN – Het was de eerste keer, zaterdagavond in zwembad Rhienderoord in Brummen, de Kerst Mega Poolparty. Lekker een avondje zwemmen, spelen en genieten in kerstsfeer.

De avond was bedoeld voor de jeugd van pakweg 11 tot 18 jaar en die groep genoot met volle teugen van de Poolparty. Discolicht, muziek van DJ Bjorn, heel veel ‘speelspul’ in het water en kerstmanmutsen. “Het was een nieuw evenement voor deze leeftijdsgroep”, blikt Jacco Peelen van het zwembad terug. “Het is een moeilijk bereikbare groep. Je weet vooraf amper of ze belangstelling hebben voor zoiets. Maar we merkten in de dagen voor de Poolparty dat het ‘rond zong’ op sociale media.” En ze kwamen, de jongelui. Niet massaal, maar voldoende om er een mooi feestje van te maken. En ze genoten met volle teugen. Waterpret in kerstsfeer. Een leuk begin van de Kerstvakantie.
Zoals gezegd was het evenement bedoeld voor jongeren van 11 tot pakweg 18 jaar. “Dat is een leeftijdsgroep waar we nog geen specifiek evenement voor hadden”, vertelt Peelen. “Voor senioren en medioren (de groep van 25 tot 50 jaar) hadden we meer te bieden. We hebben geen grote glijbaan of wildwaterbaan, maar met een thema-avond zoals zaterdag, hopen we de groep jongeren toch naar het bad te lokken.” – foto: Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.