Home / Velp / Willy Koppens nieuwe directeur Helicon MBO Velp

Willy Koppens nieuwe directeur Helicon MBO Velp

VELP – Het College van Bestuur van Helicon Opleidingen heeft onlangs in korte ingelaste medewerkersbijeenkomsten bij Helicon MBO Velp en bij Studio T in Tilburg twee nieuwe vestigingsdirecteuren voorgesteld. Willy Koppens neemt in Velp de plaats in van de huidige directeur Anke Visser, die in 2014 een overstap maakt naar CIOS Heerenveen-Leeuwarden, onderdeel van het Friesland College. Leonie Heijkants wordt directeur bij Studio T in Tilburg.

In de medewerkersbijeenkomst in Velp lichtte Helicon’s bestuursvoorzitter Ab Groen toe waarom Willy Koppens werd voorgedragen als nieuwe directeur in Velp: “Hij is een échte Helicon-directeur met veel ervaring, sterk in netwerken en in onderwijsvernieuwing. Dat past uitstekend bij de cultuur van Helicon MBO Velp.” Willy Koppens is op dit moment directeur van Studio T, de mbo business school van Helicon in Tilburg. Leonie Heijkants, nu teamleider daar, volgt hem op als directeur. In beide gevallen is bewust gekozen voor interne kandidaten.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.