Lintje voor Jan Nachtegaal

DOESBURG – Zaterdag werd bij brandweer Doesburg een aantal brandweermensen in het zonnetje gezet. Echter bij één van hen was het extra feestelijk. Jan Nachtegaal nam afscheid van het corps, na maar liefst 31 jaar de burgers van Doesburg te hebben bijgestaan bij calamiteiten. Bijna altijd was Jan als eerste op de kazerne als de pieper ging en hij heeft dan ook het nodige lief en leed meegemaakt. Burgemeester Kees Luesink bedankte hem voor de inzet voor de brandweer en voor Doesburg en meldde: “Zijne Majesteit de Koning heeft om die reden jou benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau”. Hierna speldde de burgemeester Jan de versierselen op die bij deze onderscheiding horen. Een overdonderde Jan bedankte iedereen voor de fijne jaren en met name zijn vrouw van wie hij alle steun kreeg om dit mooie werk te doen – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.