Home / Velp / God is in de war

God is in de war

VELP – Tijdens de kerstdagen worden in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp, de volgende kerkdiensten gehouden: op dinsdag 24 december om 22.00 uur is er de kerstnachtdienst. De kerk is sfeervol verlicht. Medewerking wordt verleend door het jongvolwassenen koor Desire uit Arnhem. Daarbij zullen de traditionele kerstliederen niet ontbreken. Het thema van de dienst: ‘God is in de war’. Voorganger is Pastor Dick Juijn uit Velp.
Op woensdag 25 december om 10.00 uur gaat dominee Hartman Out voor in de kerstdienst. Medewerking wordt verleend door het koor Puur Zang.
Die middag is de Grote Kerk van 14.00 uur tot 17.00 uur geopend voor een bezoek aan de kerststal, het genieten van de kerstversiering en de muziek, daarbij staan de warme chocomel en de glühwein voor iedereen klaar.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.