God is in de war

VELP – Tijdens de kerstdagen worden in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp, de volgende kerkdiensten gehouden: op dinsdag 24 december om 22.00 uur is er de kerstnachtdienst. De kerk is sfeervol verlicht. Medewerking wordt verleend door het jongvolwassenen koor Desire uit Arnhem. Daarbij zullen de traditionele kerstliederen niet ontbreken. Het thema van de dienst: ‘God is in de war’. Voorganger is Pastor Dick Juijn uit Velp.
Op woensdag 25 december om 10.00 uur gaat dominee Hartman Out voor in de kerstdienst. Medewerking wordt verleend door het koor Puur Zang.
Die middag is de Grote Kerk van 14.00 uur tot 17.00 uur geopend voor een bezoek aan de kerststal, het genieten van de kerstversiering en de muziek, daarbij staan de warme chocomel en de glühwein voor iedereen klaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.