Home / Velp / Man aangehouden voor bezit wapens en softdrugs

Man aangehouden voor bezit wapens en softdrugs

VELP – De politie heeft zaterdagnacht een 26-jarige Arnhemmer aangehouden in Velp, omdat hij een kruisboog met pijlen, een bijl en softdrugs bij zich had. Wat hij met de wapens ging doen wordt nog uitgezocht.

Agenten zagen de man omstreeks 01.30 uur op de Pastoor Koenestraat in Velp staan. Gezien het late tijdstip spraken de agenten de man aan. Bij controle van zijn tas troffen de agenten een kruisboog met pijlen, een bijl en softdrugs aan. Daarop hielden de agenten de man aan.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.