Home / Bronkhorst / Eerste steen pannenkoekenbakkerij gelegd

Eerste steen pannenkoekenbakkerij gelegd

BRUMMEN – Hans Westdijk mocht woensdagmorgen de eerste steen leggen bij Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve, het in aanbouw zijnde restaurant van zijn zoons Wouter en Martijn. Een symbolische eerste steen, dat wel, want het casco van Reuvershoeve werd net voor de kerstdagen opgeleverd.

Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve staat op de plek waar voorheen de ‘spookboerderij’ stond, aan de N345 op de grens van Brummen en Zutphen. De afgelopen maanden verrees hier een prachtig, ruim gebouw, dat over enige maanden het pannenkoekenrestaurant gaat huisvesten. “We hopen ergens in april de deuren te kunnen openen”, vertelt een trotse Martijn Westdijk (rechts op de foto).
Hans Westdijk, eigenaar van zijn Pannekoekhuis Strijland in Rheden, heeft zijn zoons geholpen bij het opzetten van hun eigen onderneming. “Zonder hem hadden we dit nooit gekund”, zeggen Wouter en Martijn. “Daarom wilden we graag dat hij de eerste steen zou leggen. Om hem te laten zien hoe dankbaar we zijn.” Westdijk senior, die tot enkele minuten voor deze plechtige gelegenheid nog van niets wist, nam de honneurs graag waar. Dankzij het mooie gebaar van zijn zoons is hij er nu ook in Brummen altijd bij.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.