Home / Dieren / KC Dieren start 2014 enthousiast

KC Dieren start 2014 enthousiast

DIEREN – De KC Dieren eo. zorgt al zestig jaar voor activiteiten voor baas en hond in de regio. Een tak van de vereniging is ringtraining. Deze is bedoeld voor hondeneigenaren die samen met hun viervoeter hondenshows bezoeken. De hond leert dan hoe hij zich moet gedragen wanneer hij wordt gekeurd. De ringtraining wordt gegeven door de ervaren Petra Veltink-Bennink. De eerste les is gratis. Ook worden er gehoorzaamheidstrainingen gegeven en een training voor behendigheid. In januari starten de verschillende cursussen weer.

www.kcdieren.nl
Tel. 0575 – 452476

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.