Sfeervol Kerstconcert in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Het jaarlijkse Kerstconcert in ’t Sprengenhus, georganiseerd door de Decembercommissie van Laag-Soeren, groeide uit tot een sfeervolle gebeurtenis. Alle inwoners van het dorp waren uitgenodigd, en velen gaven gehoor aan deze invitatie. Allereerst brachten de kinderen van basisschool ’t Schaddenveld de zaal met hun heldere stemmen in vervoering. Daarna was het de beurt aan het koor Herleving uit Eerbeek, dat een keur aan bekende Kerstliederen ten gehore bracht. De muzikale omlijsting werd met enthousiasme verzorgd door het plaatselijke Sempre Crescendo. Ook de aanwezigen lieten zich niet onbetuigd en zorgden voor een indrukwekkende samenzang. Met het zingen en spelen van “Stille Nacht” werd de avond in stijl afgesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.