Ter Steeg Lederwaren op televisie

Maandag 9 december zijn er bij ter Steeg Lederwaren in Doesburg opnames gemaakt voor het RTL4 programma LifestyleXperience. Samen met presentator Harold Verwoerd zijn er gedurende 3 uur opnames gemaakt voor dit programma, waarin allerlei mode-items worden gepresenteerd. In een ontspannen sfeer heeft hij met Esther en Hans ter Steeg hun kijk op tassen proberen weer te geven. Het item wordt zondag 29 december rond 14.20 uitgezonden tijdens LifestyleXperience op RTL 4. Zaterdag 4 januari wordt het programma rond 15.00 uur herhaald op RTL 5. Kijk ook regelmatig op de Facebookpagina van ter Steeg Lederwaren voor het laatste nieuws en aanbiedingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.