Cathy Sjerps lijsttrekker PvdA gemeente Brummen

BRUMMEN – Cathy Sjerps wordt de lijsttrekker voor de PvdA Brummen – Eerbeek bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De ledenvergadering stelde de kandidatenlijst vorige week vast en Sjerps is met algemene stemmen verkozen.

Cathy Sjerps woont in Brummen en is vele jaren werkzaam geweest als sociaal raadsvrouw in de Achterhoek en Apeldoorn. De laatste jaren geeft ze les aan de opleiding maatschappelijk werk aan Hogeschool Windesheim. Zeker nu de gemeente er zoveel taken bij krijgt op het gebied van zorg en participatie, is de PvdA zeer verheugd dat Cathy bereid is gevonden om de partij aan te voeren in de gemeenteraad van Brummen.
De nummer twee op kandidatenlijst is Jan Alberts, nummer drie is Maaike Jeronimus. Op vier staat Berend Klok, op vijf Ronald Oosthoek, op zes Wim van Weteringen, op zeven Erwin Zark en op tien Ishan Tunç. Op negen en staan Reinoud Keesmaat en Betsy Lintvelt-Hupkes.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.