Home / Beekbergen / Bejaarde fietser in Beekbergen aangereden en gewond

Bejaarde fietser in Beekbergen aangereden en gewond

BEEKBERGEN – Op de kruising van de Hansengraaf met de Nieuwe Voorweg in Beekbergen, is donderdagmiddag een 75-jarige fietser uit die plaats gewond geraakt. Het slachtoffer werd aangereden door een auto. Hij verleende geen voorrang.

Het ongeval gebeurde rond 17.15 uur, toen het slachtoffer vanaf de Nieuwe Voorweg de kruising op reed. Daarbij gaf hij geen voorrang aan een auto, bestuurd door een 35-jarige man uit Deventer, die over de Hansengraaf reed. De Beekbergenaar moest naar het ziekenhuis en bleek een dubbele beenbreuk te hebben opgelopen. De Deventernaar was met de schrik vrij gekomen. Beide bestuurders hadden niet gedronken.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.