Zondag open huis bij nieuwe aanwinst in Velp: Studio Mey & Zij

VELP – Sinds 3 december heeft Velp een nieuwe, verrassende woonwinkel: Studio Mey & Zij. Het is niet zomaar een woonwinkel. De medewerkers van de studio hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het bedenken van creatieve ontwerpen voor bestaande en nieuwe interieurs.

Eigenaar Lucas Mey heeft meer dan dertig jaar ervaring in dit prachtige vak en heeft met zijn Schut Wonen winkel een klinkende naam in de wijde omgeving verworven. "De diversiteit in smaken en voorkeuren is toegenomen. Om te laten zien wat je biedt en kunt, is een winkel op een zichtlocatie van toegevoegde waarde", zegt hij. Het is om die reden dat Lucas zijn zaak heeft verhuisd naar Velp en in een sprankelende ontwerp- en adviesstudio heeft veranderd. “Het bedenken van mooie, bijzondere interieurs die uitvoerbaar en voor iedereen bereikbaar zijn, dat is waar Studio Mey & Zij voor staat."

Interieurontwerper Ellen Rebergen: ”Verrassende, creatieve, persoonlijke en onderscheidende interieurs, dat is wat huidige klanten vragen”. Studio Mey & Zij speelt op die wensen in.

Studio Mey & Zij biedt niet alleen een ruime keuze in sfeerbepalende gordijnen, warm tapijt, unieke kussens, bijzonder behang en mooie pvc- en laminaatvloeren. “Het betreft een complete woonwinkel. Van het (her)-inrichten van interieurs, tot kleine verbouwingen waarin we adviseren, ontwerpen en zorgen voor de uitvoering door gespecialiseerde vakmensen”.

Studio Mey & Zij, Hoofdstraat 93, 6881 TE Velp, tel.: 026-3118700.
De openingstijden zijn: maandag gesloten, dinsdag tot en met donderdag 09.30-18.00 uur, vrijdag 09.30-20.00 uur en zaterdag 09.30-17.00 uur.

Aanstaande zondag 22 december van 12.00 tot 17.00 uur is de studio extra geopend voor een inspirerende ‘woon-middag’. Onder het genot van een winters hapje en drankje, heet het team van Studio Mey & Zij u van harte welkom!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.