Home / Dieren / Alle F-jes kampioen

Alle F-jes kampioen

DIEREN – Zaterdag 14 december is een bijzondere dag geworden voor v.v.
Dierensche Boys. De F1 en F2 moesten hun laatste wedstrijd spelen van de najaarscompetitie, en als ze zouden winnen dan waren ze kampioen. De F2 moest uit spelen tegen directe concurrent FC Zutphen F5 en na een spannende wedstrijd werd er met 2-3 gewonnen. De F1 moest ook uit spelen en wel tegen Vorden F2 en hier was de uitslag een 1-4 winst voor de Boys. De F3 hoefde zelf niet te spelen, maar door de overige uitslagen kon ook hier de kampioensvlag gehesen worden. Dat dus op dezelfde dag alle drie de F-teams kampioen zijn geworden, mag iets bijzonders heten. Na terugkomst in Dieren werden de kampioenen onthaald in het clubgebouw.

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.