Wessel Huisman wint belangrijke prijs Biennale Florence

DIEREN – De Nederlandse beeldend kunstenaar Wessel Huisman uit Dieren heeft met zijn schilderijen tijdens de XIe Biennale in Florence, Italië, een derde prijs in de wacht gesleept. Hij ontving de Premio Lorenzo II Magnifico uit handen van festivalpresident Pasquale Celona. Wessel Huisman, bekend van zijn vaak monumentale heldere zwart wit schilderijen, heeft de laatste jaren in Nederland onder andere de aandacht op zich gevestigd door zijn finaleplaats bij de verkiezing van de Beste Kunstenaar van het Jaar.

Wessel.huisman@planet.nl
Tel. 0313 – 416538 of 06 – 53716353
www.wesselhuisman.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.