Home / Doesburg / Postduivenshow PV Luchtbode

Postduivenshow PV Luchtbode

DOESBURG – P.V. de Luchtbode houdt op 21 en 22 december weer haar jaarlijkse tentoonstelling en verkoop van bonnen. De zaterdagavond is voor de leden, maar zondag 22 december vanaf 14.00 uur is het gebouw voor belangstellenden open. Natuurlijk is er ook weer een lootjesverkoop, waar mooie prijzen zijn te winnen. Rond 16.00 uur begint er een verkoop van bonnen van regionale topspelers, met diverse teletekst noteringen. Aan de bonnenverkoop is een aantrekkelijke loterij verbonden, met als hoofdprijs één van de geschonken bonnen uit de cata-logus naar keuze. De trekking is 22 december om ca. 16.00 uur. Mocht de eigenaar van een winnend lot zich niet terstond mel-den, dan wordt een volgend lot getrokken en vervalt het eerst getrokken lot. Uiteraard is er nog een tweede en derde troostprijs. Het gebouw van de Luchtbode staat op de Bingerdenseweg 2 in Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.