Emmaschool gaat voor het goede doel

ELLECOM – Kinderen, ouders en het team van Obs Koningin Emma in Dieren hebben zich de afgelopen weken ingezet voor het goede doel. Gedurende de periode tussen Sint en Kerst werden producten ingezameld voor de Voedselbank.
Om de actie kracht bij te zetten, heeft een coördinator van de regionale Voedselbank in alle groepen een presentatie gehouden. Door de kinderen meer inzicht te geven in het werk rondom de Voedselbank begon de actie pas echt te leven.
De school heeft dozen gesponsord gekregen die door de kinderen eerst prachtig werden versierd. Deze dozen zijn vervolgens gevuld met de producten. Ook organiseerde de school op donderdag een zeer gezellige kerstmarkt waar van alles te koop was. Zo waren er allerlei zelfgemaakte lekkernijen, knutsels en zelfs een grote verloting.
Met de opbrengst van deze markt heeft de school cadeaubonnen gekocht die ook aan de pakketten zijn toegevoegd. Op de laatste schooldag van dit kalenderjaar zorgde een afvaardiging van het team voor het uitreiken van de kerstpakketten. Dit gebeurde aan alle mensen / gezinnen in Dieren die gebruiken maken van de Voedselbank.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.