Prijswinnaars Voordeel met je Biebpas bekend

DOESBURG – De krasactie die de bibliotheek organiseerde tijdens de campagne Nederland Leest heeft drie prijswinnaars opgeleverd. Deze winnaars hebben inmiddels hun prijs in ontvangst genomen.

De campagne “Nederland Leest” draaide dit jaar om “Erik of het klein insectenboek” van Godfried Bomans. Bibliotheekleden konden het boek in November gratis afhalen. In het boek zat een kraskaart waarmee via de website voordeelmetjebiebpas.nl een reeks mooie prijzen te winnen waren zoals culturele uitjes, sportieve dagjes weg en workshops.
De krasactie is voorbij, maar een bezoekje aan voordeelmetjebiebpas.nl loont de moeite. Je vindt er allerlei voordeeltjes voor voordelige uitjes. Met een ledenpas van een van de bibliotheken kun je met korting naar diverse theaters, dierenparken, musea, lezingen, filmhuizen en festivals in vrijwel alle provincies.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.