Home / Doesburg / Prijswinnaars Voordeel met je Biebpas bekend

Prijswinnaars Voordeel met je Biebpas bekend

DOESBURG – De krasactie die de bibliotheek organiseerde tijdens de campagne Nederland Leest heeft drie prijswinnaars opgeleverd. Deze winnaars hebben inmiddels hun prijs in ontvangst genomen.

De campagne “Nederland Leest” draaide dit jaar om “Erik of het klein insectenboek” van Godfried Bomans. Bibliotheekleden konden het boek in November gratis afhalen. In het boek zat een kraskaart waarmee via de website voordeelmetjebiebpas.nl een reeks mooie prijzen te winnen waren zoals culturele uitjes, sportieve dagjes weg en workshops.
De krasactie is voorbij, maar een bezoekje aan voordeelmetjebiebpas.nl loont de moeite. Je vindt er allerlei voordeeltjes voor voordelige uitjes. Met een ledenpas van een van de bibliotheken kun je met korting naar diverse theaters, dierenparken, musea, lezingen, filmhuizen en festivals in vrijwel alle provincies.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.