Velpse (88) op straat bestolen van sieraad

VELP – Een 88-jarige vrouw uit Velp is woensdag rond het middaguur op de President Kennedylaan in haar woonplaats bestolen van haar gouden armband. Van de dader ontbreekt nog elk spoor, hoewel een getuige een kenteken had genoteerd.

Het slachtoffer liep die dag tussen 11.45 en 12.00 uur bij het ziekenhuis, toen er een donkerkleurige Mercedes naast haar stopte. Er stopte een vrouw uit die haar aansprak en haar sieraden aanbood. Het slachtoffer had de truc door en probeerde de vrouw van zich af te houden. Daarbij had de onbekende vrouw toch kans gezien haar gouden armband te ontfutselen en er mee vandoor te gaan. EEn omstander wilde ingrijpen maar kon niet voorkomen dat de wagen er vandoor ging. Agenten hebben nog vergeefs naar de auto, waarin naast de vrouw ook een man en een baby zaten, uitgezien. Het bleek om een auto met buitenlands kenteken te gaan. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.