Home / Angerlo / Gezelligheid bij de Zonnebloem

Gezelligheid bij de Zonnebloem

ANGERLO – Met ruim 120 bezoekers zat de grote zal van De Meent in Angerlo zaterdagmiddag behoorlijk vol. De afdeling Doesburg e.o. van de Zonnebloem hield haar Kerstbijeenkomst. Shantykoor de Ruumsingers uit Giesbeek zorgde voor vrolijke muziek en de zingende mannen betrokken de hele zaal bij hun aanstekelijk gezellige optreden. Tussendoor werden Carla Spronk en Ineke Terberg door de Zonnbloem gehuldigd vanwege hun jubileum als vrijwilliger voor deze organisatie – foto: Han Uenk

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.