Home / Eerbeek / Aprés Ski Party Spoorzicht

Aprés Ski Party Spoorzicht

EERBEEK – Op zondag 22 december wordt van 16.00 tot 21.00 uur weer de bekende Aprés Ski Party gehouden in Zaal Spoorzicht in Eerbeek, met verschillende artiesten. In het café wordt die dag alleen Hollandstalige muziek gedraaid, in de zaal louter Skihut muziek. De entree bedraagt 10 euro en er zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar in café Spoorzicht.

Op zaterdag 24 december draait er vanaf 21.30 uur een Kerst DJ in het café, waarbij de entree gratis is. Daarna maakt Spoorzicht zich op voor 2014. Het feestseizoen begint namelijk in het nieuwe jaar direct alweer op 1 januari 2014 om 01.00 uur, met een knallende Nieuwjaarsparty. Een top liveband zorgt voor de muziek en de kaarten kosten 12,50.

www.spoorzichteerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.