Home / Loenen / Senioren kerstmiddag Loenen

Senioren kerstmiddag Loenen

LOENEN – De Diaconie van de St. Antonius Kerk en de Protestantse Gemeente in Loenen, houden op vrijdag 20 december een kerstmiddag voor senioren vanaf 65 jaar. De commissie van voorbereiding hoopt er in geslaagd te zijn een aangename en zinvolle middag aan te kunnen bieden. Dit jaar zal er een bijdrage zijn van Dinie Hiddink uit Lochem. Zij heeft diverse boeken geschreven in de streektaal en gaat deze middag vertellen uit eigen werk. Deze middag begint om 14.30 uur en wordt gehouden in het Verenigingsgebouw De Brink.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.