Home / Doesburg / Horizon Ooi maakt kerstbakjes

Horizon Ooi maakt kerstbakjes

DOESBURG – De kinderen van groep 7 van de Horizon Ooi waren donderdag druk met het maken van kerstbakjes. Samen met leden van de wijkraad de Ooi maakten ze fraaie kerstbakjes om gedeeltelijk te verkopen op de kerstmarkt van afgelopen zaterdag en een aantal bakjes gingen naar de verzorgingshuizen. De kinderen vonden het prachtig om hier aan mee te mogen doen en waren vol overgave bezig om de mooiste creaties te maken – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.