Home / Eerbeek / ETTV pakt kampioenschap

ETTV pakt kampioenschap

EERBEEK – De najaarscompetitie van de NTTB Afdeling Oost is weer afgerond en dit keer met groot succes voor Team ETTV-1 van de Eerbeekse Tafeltennis Vereniging. Het team bestaande uit (vlnr): Jarno Buisman, Manon Boerkamp, Jowin de Bondt, kwam dit seizoen uit in de 3e klasse in een nieuwe samenstelling en wist direct het kampioenschap binnen te halen. Een bijzondere prestatie. Het team zal de komende competitie uitkomen in de 2e klasse van de voorjaarscompetitie. Uiteraard is het trio door de vereniging op passende wijze gehuldigd met een beker en een aardige attentie.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.