Home / Rheden / Doesburger aangehouden voor diefstal fiets

Doesburger aangehouden voor diefstal fiets

RHEDEN – De politie heeft dinsdagmiddag een 47-jarige inwoner van Doesburg aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een fiets. De eigenaar van de fiets had deze op slot gezet om even bij de tandarts langs te gaan. Toen hij terugkwam was zijn fiets weg.

Hij werd door een getuige aangesproken, die gezien had dat de fiets was meegenomen door iemand die het rijwiel in zijn auto had meegenomen. De getuige had het kenteken genoteerd. De gewaarschuwde agenten troffen de auto rijdend aan op de Havelandsweg in Rheden. De agenten troffen de fiets bij de man in de auto aan en hielden hem als verdachte aan.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.