Mooie opbrengst Kerstmarkt

RHEDEN – Het fraaie bedrag van 7100 euro, dat is de opbrengst van de Kerstmarkt zaterdag in de Rhedense Dorpskerk. Vooral de fraaie kerststukjes bleken in trek. “Daar zijn er een kleine tweehonderd van verkocht”, vertelt Bert Hoekstra, voorzitter van de werkgroep die de markt organiseert. “In de week voor de markt zijn daar zo’n twintig mensen mee in de weer om ze vervaardigen”, legt hij uit. “En ze maken kerstdecoraties van een professioneel niveau die dan ook gretig aftrek vinden.” Maar ook de verloting van de handgemaakte quilt, waaraan een aantal dames een jaar lang werkte, deed een stevige duit in het zakje. De opbrengst van de markt gaat naar een project voor onderwijs voor kinderen in Guatemala. Het project strijdt tegen kinderarbeid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.