Home / Rheden / Mooie opbrengst Kerstmarkt

Mooie opbrengst Kerstmarkt

RHEDEN – Het fraaie bedrag van 7100 euro, dat is de opbrengst van de Kerstmarkt zaterdag in de Rhedense Dorpskerk. Vooral de fraaie kerststukjes bleken in trek. “Daar zijn er een kleine tweehonderd van verkocht”, vertelt Bert Hoekstra, voorzitter van de werkgroep die de markt organiseert. “In de week voor de markt zijn daar zo’n twintig mensen mee in de weer om ze vervaardigen”, legt hij uit. “En ze maken kerstdecoraties van een professioneel niveau die dan ook gretig aftrek vinden.” Maar ook de verloting van de handgemaakte quilt, waaraan een aantal dames een jaar lang werkte, deed een stevige duit in het zakje. De opbrengst van de markt gaat naar een project voor onderwijs voor kinderen in Guatemala. Het project strijdt tegen kinderarbeid.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.