Kerstconcert Dierens Mannenkoor

DIEREN – Het Dierens Mannenkoor geeft zaterdag om 20.00 uur haar jaarlijkse Kerstconcert in de Ontmoetingskerk in Dieren. Dit jaar worden de mannen versterkt door de jongeren van het Jongerenkoor Dieren onder leiding van Floris Dirkse van de Heuvel.

Het Dierens Mannenkoor staat al jaren onder leiding van Alina Sokolova. Zij tovert ook dit jaar weer de mooiste kerstklanken uit de mannenkelen. De beide koren laten traditionele kerstliederen horen, maar ook meer hedendaagse liederen staan op het programma. De mannenstemmen zullen zich soms mengen met de jongere stemmen en de beide koren zingen ook enkele liederen apart. Natuurlijk is er zoals ieder jaar ook gelegenheid voor de bezoekers om mee te zingen.
Entree bedraagt 10,00 euro inclusief koffie in de pauze en glühwein na het concert. Jongeren tot 16 jaar betalen 5,00 euro entree. Voorverkoop bij Bruna, Callunaplein 108 en Gall en Gall Callunaplein 30 te Dieren en aan de zaal een half uur voor aanvang van het concert.
De Ontmoetingskerk ligt aan de Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.