Wintermarkt brengt € 12.000 op

HALL – De 21ste editie van de Hallse Wintermarkt heeft zaterdag een nettobedrag van ruim 12.000 euro opgeleverd. Daarmee werd het succes van vorig jaar geëvenaard. Het geld komt ten goede aan het onderhoud van de veertiende-eeuwse, monumentale kerk in Hall.

De populariteit van de markt in de tuin van de kerk lijkt nog ieder jaar aan populariteit te winnen. Toen de toegangspoort om 10.30 uur openging, stonden al honderden belangstellenden te wachten.
Wat de markt bijzonder maakt, is dat een aanzienlijk deel van de stands wordt bemand door vrijwilligers, die ook door vrijwilligers gemaakte producten verkopen. Daarbij gaat het onder meer om spijs en drank, handwerken, kerststukken en vogelvoerslingers. Particuliere standhouders vullen de vrijwilligers aan en zorgen voor een plezierige mix. Sponsoren –vooral Brummense ondernemers – droegen de ruim 350 prijzen aan die bij de verloting te winnen waren. Onder meer de Hallse muziekvereniging DES zorgde voor de muzikale omlijsting van de markt.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.