Home / Loenen / Kerstsfeer op Loenense verkoopdag

Kerstsfeer op Loenense verkoopdag

LOENEN – Gezellig druk was het zaterdag in het Jeugdhuis in Loenen. Een werkgroep van de Protestantse kerk had zich druk gemaakt om de jaarlijkse kerstverkoop op te zetten, iedere keer weer een flinke klus. Mede dankzij het goede weer was de toeloop groot. Het was genoeglijk vertoeven in de zaal van het Jeugdhuis. De bezoekers werden ‘voor een paar cent’ verwend met koffie of thee met zelf gemaakte appelgebak. Ondertussen kon er gezellig worden bijgepraat over allerlei dorps- of familiegebeurtenissen.
Er werd goed verkocht. Een aantal tafels was bezet met kerstspullen die waren ingebracht in de Mazzelschuur. Vrijwilligers zochten het uit en presenteerden dit op de verkoopdag. Het publiek kon een grote keuze maken uit ballen, klokken, kaarsen en wat al niet meer.
Enkele dames waren actief geweest met het maken van kerststukken en graftakken. Vooraf waren er ook een aantal besteld. Met groen uit de Loenense tuinen en ander materiaal waren fraaie stukken gemaakt die vlot werden verkocht. De jams, advocaat, cakes, koeken en taarten op de lekkernijentafel hadden ook goede aftrek.
Ook het Rad van Avontuur onder leiding van Hanny Geerdink met assistentie van haar kleindochters Kimberly en Marilsa draaide goed (foto). Menigeen won een leuk prijsje door het juiste nummer te kopen – Foto: Martien Kobussen
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.