Klarembeekse Kerstmarkt met muziek, kijken en proeven

KLARENBEEK – De kerstklanken van de muzikanten van muziekvereniging Klarenbeek brachten de bezoekers aan de kerstmarkt in de Protestantse kerk meteen in de juiste stemming. De muzikanten waren getooid met kerstmutsen, evenals de meeste vrijwilligers van deze markt die volgens traditie rond deze tijd wordt gehouden.

Buiten waren de laatste kerstbomen nog te koop en werden oliebollen gebakken.In de kerk, waar gewoonlijk geluisterd wordt naar de predikant en psalmen worden gezongen, was het nu een drukte van belang. De muzikanten hadden een plek maar er was ook een verloting en tafels waarop van alles werd verkocht. Er kon koffie of chocolade worden gedronken en foto’s van de jongeren bekijken. Er waren door de dames ook weer veel kerststukjes en graftakken gemaakt.
In het Achterhuus was ook van alles te koop. Jaarlijks komen vaste bezoekers daar om de heerlijke erwten- en bonensoep te kopen. Maar ook de boerenkool met worst deed het goed.
Met een handtekeningenkaart konden mooie prijzen worden verdiend. Aan het eind van de middag werd de stand opgemaakt. De organisatie was uitermate tevreden met de goede opbrengst – Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.