Home / Doesburg / Kerstsamenzang in Doesburg

Kerstsamenzang in Doesburg

DOESBURG – Het was druk, zondagavond in het St. Martinus Atrium, weer de jaarlijkse Kerstsamenzang van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij werd gehouden. Niet alleen het podium stond helemaal vol met muzikanten en zangers, ook de kerk zat goed vol. De muzikanten van ‘de voormalige schutterij’ werkten voor hun kerstconcert samen met de Midwinterhoorngroep Doesburg, de Molukse zanggroep NGPMB mrt’53, Kinderkoor For You, Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor, Popkoor In Ctrl en de Zang en Ontspannings Vereniging. De koren zongen allemaal hun eigen repertoire, maar er was ook ruimte in het programma om zelf kerstnummers mee te zingen. Op een beamer werden de teksten getoond. De avond bleek een perfecte manier om in de kerststemming te komen!

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.