Oliebollenactie Nieuw Leven Angerlo

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven in Angerlo houdt maandag 30 december weer de traditionele oliebollenactie. In de hele vroege uurtjes start de bakploeg met het bakken van de duizenden oliebollen die huis aan huis in Angerlo verkocht worden. Liefhebbers van deze lekkernij kunnen de oliebollen vooraf bestellen door het formulier in te vullen. Dit formulier is in de week voor Kerst bij de inwoners van Angerlo bezorgd en voor de 27ste weer opgehaald. De bestelling wordt op 30 december in Angerlo vanaf 09.30 uur bezorgd. De oliebollen kunnen ook telefonisch besteld worden via tel. 0313 – 471054 van de familie Rabeling.
Naast de bestellingen kunnen de oliebollen ook bij het verkooppunt in de shop bij firma Schel aan de Koppeling 1 in Angerlo gekocht worden. De bollen worden daar in zakken van tien stuks voor 5 euro verkocht. Het verkooppunt is van 10.00 tot 15.00 uur bemand.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.