Home / Doesburg / Flessenactie SC Doesburg

Flessenactie SC Doesburg

DOESBURG – De jeugdleden van SC Doesburg gaan zaterdag 28 december weer langs de deuren om lege flessen op te halen. Om 13.00 uur wordt gestart vanaf sportpark Looiersweg en worden de huizen in de Stad, Oranjebuurt, het Molenveld, Tranendal, de Ooi en een gedeelte van de Beinum worden bezocht. De opbrengst van de actie komt ten goede van de jeugd en wordt gebruikt voor activiteiten en de aanschaf van materialen. Eenieder die niet thuis is, maar wel wil helpen, kan de tas met lege flessen aan de deurknop hangen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.