Home / Rheden / Nominaties Rhedense sportprijzen bekend

Nominaties Rhedense sportprijzen bekend

RHEDEN – De nominaties voor de Rhedense sportverkiezing 2013 zijn bekend. De winnaars in de drie categorieën worden maandag 6 januari bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden. Deze receptie begint om 19.30 uur.

In de categorie Sportman van het Jaar zijn genomineerd: voetballer Ramon in ’t Veld, hardloper Mark Groeneweg en volleyballer Ruben Penningha. In de running voor Sportvrouw van het Jaar zijn turnster Lyn Geurken uit Velp, kogelstootster Bente König uit Velp en paardijster Megan Jansen uit De Steeg. Genomineerden in de categorie Sportploeg van het Jaar zijn PFC Rheden, team Boul’Animo van de gelijknamige Dierense jeu de boulesvereniging en het 35+ tennisteam van tennisvereniging De Laar in Rheden.
Een jury bepaalt de winnaars. De jury bestaat uit Ronald Haverkamp, wethouder Sport van de gemeente Rheden, Henk Wijnands, manager van Sportbedrijf Rheden en Henk Aalbers, journalist van De Gelderlander.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.