Home / Ellecom / Wismeijers trotseren arctische omstandigheden voor MS Fonds

Wismeijers trotseren arctische omstandigheden voor MS Fonds

ELLECOM – Van 11 tot en met 18 januari rijden vader en zoon, Daniel en Len Wismeijer uit Ellecom, de Arctic Challenge, onder de naam Get Grip or Slip. De Arctic Challenge is een autotourrit van ongeveer 7000 kilometer in 7 dagen, van Lichtenvoorde richting de poolcirkel en weer terug door de binnenlanden van Scandinavië. Ze zamelen met hun deelname geld in voor het Nationaal MS Fonds.

Het uitgangspunt van de ongetwijfeld koude tocht is om deze zo effectief mogelijk te rijden. Het doel is om zo te navigeren, dat de kortste en snelste route wordt gekozen en dat wordt gereden binnen de aangegeven snelheid en tijdslimiet. Middels een GPS-trackingsysteem is de auto 24 uur per etmaal te volgen via de website van de Arctic Challenge.
Naast de uitdaging dat zij de Arctic Challenge zo goed mogelijk willen volbrengen, gaan vader en zoon Wismeijer in hun Volvo V60 Plug-in Hybrid D6 AWD – ze kunnen dus delen elektrische rijden – de tocht ook gebruiken om geld in te zamelen voor een goed doel.
Ze hebben besloten om de challenge te rijden voor het Nationaal MS Fonds. Dit fonds maakt zich sterk voor mensen met Multiple Sclerose (een ziekte van het centraal zenuwstelsel).

Verschillende bedrijven hebben zich al gemeld om het team te supporten en ook particulieren dragen hun steentje bij. Als dank voor de steun, zijn er verschillende prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven uit de regio die, na het volbrengen van de challenge, worden uitgereikt onder de donateurs.

Meer informatie over het team en de actie is te vinden op www.getgriporslip.nl of volg hen via www.facebook.com/getgriporslip of @getgriporslip
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.