Afscheid Ferry de Gier van de Tender in Dieren

DIEREN – Na veertig jaar in het onderwijs, neemt Ferry de Gier afscheid van Het Rhedens de Tender in Dieren, waarvan hij ruim tien jaar locatiedirecteur was. Ter gelegenheid van zijn afscheid is er donderdag 19 december van 15.00 tot 17.00 uur een afscheidsreceptie in restaurant de Peerdestal in Ellecom.

De Gier heeft veel voor de Tender gedaan. Onder zijn leiding is de praktijkschool in alle opzichten tot bloei gebracht; de leerlingenbegeleiding is verder geïntensiveerd, een prachtig nieuw schoolgebouw is in gebruik genomen en meer dan ooit staat de leerling centraal. Het leerlingenaantal is zelfs verdubbeld. Samen met zijn collega’s heeft De Gier Het Rhedens de Tender gemaakt tot een plek waar kinderen op een persoonlijke en uitstekende manier op hun toekomst worden voorbereid.
De Gier wordt opgevolgd door Maarten van Minderhout. Van Minderhout heeft diverse functies in het onderwijs bekleed. Op dit moment is hij nog coördinator arbeidsgerichte leerweg bij Kristallis Scholengroep (VSO) in Nijmegen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.