Home / Dieren / Sfeervolle verlichting Centrum Dieren

Sfeervolle verlichting Centrum Dieren

DIEREN – Zaterdag staat het Dierense winkelgebied in het teken van Kerstmis. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn er verschillende activiteiten voor het winkelend publiek. Een heerlijke beker warme glühwein of chocolademelk hoort daar natuurlijk bij. Ook staat in het winkelcentrum een levende kerststal en treden verschillende koren op. Kinderen kunnen zelf kerstballen knutselen.

Wie wat later in de middag komt, kan dan direct een blik werpen op de fraaie nieuwe verlichting in het hele winkelgebied. Sinds kort zijn Wilhelminaweg, Calluna en Diderna iedere avond verlicht met fraaie verlichting die de feestmaanden in de winter extra sfeer geven. “Dat is één van de zaken die we als Bizz Centrum Dieren hebben kunnen realiseren”, legt winkeliers-voorzitter Ben Denekamp uit. “We beschikken daardoor over een ruimer budget, want door de Bizz-regeling betaalt iedere winkelier of eigenaar van een winkelpand mee.” En niet alleen de verlichting werd gerealiseerd, ook wordt een flink bedrag besteed aan de organisatie van activiteiten voor het winkelend publiek, zoals zaterdag. En de vaste bezoeker zal het misschien al zijn opgevallen: de geluidinstallatie is vervangen. Overal in het Dierense winkelgebied klinkt muziek; duidelijk aanwezig, maar ook onopvallend, zoals het hoort met achtergrondmuziek.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.